DECO-RENT
DECO-RENT by Jesse Schouten 

Dé zijden bloemen specialist sinds 1989. 

Proefplaatsing aanvragen
Zakelijke huur abobnnementen

Dé zijden bloemen specialist

Deco-Rent verhuurt en verkoopt sinds 1989 exclusieve zijden decoraties aan bedrijven. Momenteel staan er ruim 900 bloemstukken maandelijks op locatie bij verschillende bedrijven. 

Onze bloemcreaties worden gemaakt door vakkundige bloemstylisten. Wij zijn dagelijks bezig ons te oriënteren naar nieuwe trends en steeds weer op zoek naar de meest mooie zijden bloemen van de beste kwaliteit. Onze eisen zijn hoog voor de kwaliteit van de bloemdecoraties, zodat wij ook u als klant tevreden kunnen stellen. Gaat uw voorkeur uit naar een veelkleurig boeket of juist een strakke look? Deco-Rent kan alles voor u creëren!

Altijd een mooi stuk passend bij het seizoen!

Onze werkwijze

We gaan vrijblijvend met u in gesprek om erachter te komen welke bloemen precies bij uw bedrijf passen. Ook komen we graag even langs om persoonlijk kennis te maken met u en uw bedrijf. Op deze manier kunnen wij de juiste kleuren en wensen bespreken en er worden eventueel foto’s gemaakt van uw interieur. Vervolgens u kunt kiezen voor verschillende omruilperiode´s passend bij uw bedrijf. Deco-Rent  brengt na iedere gekozen omruilperiode een passend nieuw boeket toegepast op de sfeer van uw interieur zonder vervoer kosten.
Vindt u het toch fijn om voor iedere omruilperiode zelf te kiezen wat bij uw bedrijf geleverd gaat worden, dan kan dat ook. Wij sturen u dan voor iedere omruil foto´s van bloemcreaties waaruit  u een keuze kunt maken.

Proef plaatsing aanvragen
Mooiste collectie kunstplanten

Hoe het begon…

Deco-Rent is in 1989 opgericht door onze collega Andrea Tinbergen. 

Tijdens haar opleiding aan de kunst academie in Amsterdam werd zij geïntroduceerd in de wereld van zijden bloemen. Andrea besloot een opleiding te gaan volgen in de bloemisterij en zijden stukken te gaan maken. Zo ontstond het idee om deze arrangementen te gaan verhuren. 

Het verhuur concept sloeg aan en al snel groeide het klanten bestand van Deco-Rent met klanten door heel Nederland. Haar eerste zijden bloemen winkeltje opende Andrea aan de Lijnbaansgracht in Amsterdam. Later verhuisde Deco-Rent naar een grotere winkel aan de Lindegracht. 

Na diverse locaties in Amsterdam en (omgeving) verhuisde Deco-Rent uiteindelijk naar Brabant. Sinds augustus 2022 is Deco-Rent onderdeel van Jesse Schouten Zijden Bloemen. 

Samen hebben we ruim 40 jaar ervaring in de zijden bloemen branche. De ervaring, vakkennis, creativiteit en gedrevenheid van Andrea is van onschatbare waarde geweest voor Jesse. Samen zorgen wij voor onze blooming business. 

Decorent

Interesse in onze bloemcreaties?