DE Zijden bloemen specialist 

Jesse Schouten

Openingstijden winkel
Atelier in Geffen

Dé zijden bloemen specialist

In ons atelier in Geffen hebben we een groot assortiment bloemen en vazen. Met gemiddeld 100 verschillende soorten bloemen op voorraad kunnen we dus altijd een boeket naar wens voor je samenstellen.

Stel je eigen stuk samen

Zijden bloem boeket kopen

Wij maken graag de mooiste boeketten. Je betaalt per steel, je bepaalt dus zelf de prijs van je boeket. Je mag ook altijd langskomen met een eigen vaas of pot. We adviseren je graag over een passend boeket of bloemstuk. Je kunt natuurlijk ook je boeket updaten met enkele stengels afhankelijk van het jaargetij.

openingstijden winkel
Zijden bloemen abonnenement

Zijden bloemen huren

Liever regelmatig wisselen? Kies dan voor een zijden bloemen abonnement. Dankzij mijn service ontvang je elke of 1,2,3,4 of 6 maanden een nieuw, seizoensgebonden boeket of bloemstuk vanaf €59,95 per seizoen. Je bent welkom in mijn atelier om een boeket naar wens uit te zoeken, inclusief bijpassende vaas.

Meer informatie aanvragen
Mooiste collectie kunstplanten

Kunstplanten

Naast zijden boeketten en bloemstukken heb ik ook een mooi assortiment kunstplanten. De planten zijn niet van echt te onderscheiden maar wel volledig onderhoudsvrij! Deze planten zijn te huur en te koop.

Bezoek onze winkel!

Grootste zijden bloemenwinkel van Brabant!

Bekijk onze openingstijden