Jesse schouten | DE Zijden bloemen specialist 

Zijden bloemen abonnementen

Proefplaatsing aanvragen
Zakelijke huur abonnementen

Dé zijden bloemen specialist

Ook opzoek naar een duurzaam alternatief voor de wekelijkse (dure) bos verse bloemen? Jesse Schouten verhuurt 7 verschillende maten zijden bloemstukken.

U heeft de keuze uit omruilperiodes per maand, per 2 -3 of 4 maanden of zelfs per half jaar. Huurt u meer dan 3 decoraties dan kunnen wij u een interessante korting aanbieden. Het is ook mogelijk om onze bloemcreaties per dag te huren voor een evenement.

Altijd een mooi stuk passend bij het seizoen!

Zijden boeket huren

U kunt kiezen uit hoge boeketten of juist lager opgemaakte zijden bloemstukken.  Hoger opgemaakte zijden bloemstukken in 4 verschillende maten voor o.a. balie, zuil of etalage. De lagere boeketten zijn er in 3 verschillende maten, geschikt voor een tafel of vergadertafel. 

Wij denken altijd met ú mee!

Proef plaatsing aanvragen
Mooiste collectie kunstplanten

Zijden planten

Naast zijden boeketten en bloemstukken kun je bij ons ook terecht voor een mooi assortiment kunstplanten. De planten zijn niet van echt te onderscheiden maar wel volledig onderhoudsvrij! Deze planten zijn te huur en te koop.

Proef plaatsing aanvragen

Onze bloemcreaties worden gemaakt door vakkundige bloemstylisten.

Wij zijn dagelijks bezig ons te oriënteren naar nieuwe trends en steeds weer op zoek naar de meest mooie zijden bloemen van de beste kwaliteit. Onze eisen zijn hoog voor de kwaliteit van de bloemdecoraties, zodat wij ook u als klant tevreden kunnen stellen. Gaat uw voorkeur uit naar een veelkleurig boeket of juist een strakke look?

Hoe gaat het in zijn werk?
We gaan vrijblijvend met u in gesprek om erachter te komen welke bloemen precies bij uw bedrijf passen. Ook komen we graag even langs om persoonlijk kennis te maken met u en uw bedrijf. Op deze manier kunnen wij de juiste kleuren en wensen bespreken en er worden eventueel fotos gemaakt van uw interieur. Vervolgens u kunt kiezen voor verschillende omruilperiode´s passend bij uw bedrijf .

Ik breng na iedere gekozen omruilperiode een passend nieuw boeket toegepast op de sfeer van uw interieur. Vindt u het toch fijn om voor iedere omruilperiode zelf te kiezen wat bij uw bedrijf geleverd gaat worden, dan kan dat ook. Wij sturen u dan voor iedere omruil foto’s van bloemcreaties waaruit  u een keuze kunt maken.